Let me entertain you


Tjenatjena, allt bra ?

Allt är bara bra med mig men imorn kommer inte jag komma upp ur sängen, det är en sak som är säker! Har kört så otroligt hårt så det är helt sjukt! Vi cyklade typ 3 mil varav av typ 2 mil var uppförsbacke! Jag måste säga att jag var sötast av alla min hjälm och reflexväst! En olycka skedde tyvärr under vägen , dte var en döv i gruppen som svimmade och ramlade på cykeln, självklart var hon ensam och cyklade längst bak och hittade inte där vi var. Jag tyckte så synd om henne, stackare asså!

Nu måste jag verkligen plugga! Jag gjorde inte det förut idag som jag sa att jag skulle göra, så nu MÅSTE jag verkligen plugga. I skolan så räknade jag och Pernille upp allt vi skulle kunna och det är: 73 författare och deras mest kända verk, 12 föreläsningar och en bok! Helt sjukt mycket och helt sjukt tråkigt!

Dagens plugglåt:


Ha en bra kväll!

Pussilipuss / Krullberta

Wanna be loved








Pussilipuss / Krullberta


Litteraturhistoria here I come


Usch och fy!
Nu måste jag ta mig i kragen och börja plugga till provet på fredag.. Provet är på de litterära epokerna, tycker ni det låter kul eller ? Om det är någon som tycker det så tycker vi verkligen inte samma sak! Det här temat om de litterära epokerna har varit det tråkigaste skolarbetet jag har gjort under mina 10½ år i skolan! Det är helt sjukt vad tråkigt jag tycker det är !!! Allt kan inte vara roligt men det här är otrooooligt tråkigt!

Så min pluggmorgon tillbringas alltså till litteraturhistoria, sen drar jag iväg till skolan och pluggar ännu mer till provet på svenskalektionen, sen blir det väl till att leka på bilden, och sen träning. Idag är det ingen vanlig simträning inte utan idag ska vi ut och cykla! Det blir intressant ska jag säga er! 




                                                        +



                                                        +


                                                           =

                                                           (y)

Ha en bra dag!

Pussilipuss / Krullberta



Mitt i svininfluensans yra




Fick den här på mailen för en stund sen , och bilden är ju hemsk! Stackars lilla Nasse! Fast samtidigt är den ju lite rolig, eller hur ?

Pussilipuss / Krullberta

Sjukhus alltså...



Jag hatar sjukhus och allt som har med sjukhus eller sjukvård över huvud taget! Det tar en sån j*vla tid med allting hela tiden, det är helt sjukt! Idag har jag i alla fall ringt till fyslabb och skällt för att de har flyttat fram min tid ytterliggare 2 veckor, när jag har väntat sen i MAJ! Det är helt otroigt asså! Någon som håller med mej om att svensk sjukvård suger när det gäller vissa saker !?

Pussilipuss / Krullberta


Big big world


Nu ska jag snart krypa till kojs. Har sov morgon till halv 1 men som vanligt blir det en pluggmorgon istället, har svenskaprov på fredag som det börjar bli lite bråttom med att plugga till! Så får helt enkelt utnyttja morgonen till det...

Dagens nattvisa:


Den här låten bär på många många minnen och den är verkligen jättefin om man lyssnar på texten! <3

Sov så gott allihopa!

Pussilipuss/Krullberta

:'(

Nu ska jag berätta en tråkigt sak!

Harry Potter filmen har slutat gå på bio och jag har inte hunnit sett den! Jag vet ju att den kommer komma på DVD och så men det känns inte bra att inte ha sett den på bio när jag har sett alla andra på bio liksom! Förstår ni vad jag menar ?


:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'(( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(


Det är jätte många som har sagt att den är seg ? Men det tror jag inte på , jag tror minsann att den är lika bra som de andra filmerna!

Pussilipuss / Krullberta


Lek med mej istället?


Efter skolan träffade jag ju Berit som jag sa att jag skulle göra. Vi tog en snabbis på stan för Berit skulle köpa ny mascara sen drog vi hem till mig och snacka på. Sen lekte vi lite i photoshop och här har ni ett resultat, fint va?


Britt-Marie och Berit , gammal bild men nyss redigerad

Internskämt sagda idag: Berit: Lek med mej istället?
                                    Britt-Marie: Så mycket fika som du äter...

Riktigt rolig dag!

Pussilipuss / Krullberta

De ofrivilliga


Tjenatjena!
Har ni haft en bra dag ?
Min dag började med morgonträning , styrketräning var det idag som vanligt och de gick rätt bra! Jag har redan träningsverk, vill inte ens tänka på imorn!

Efter träningen blev det till skolbio, såg "De Ofrivilliga". Den hade inget sammanhang alltså men den var väl inte dålig, eller inte de bitarna jag såg i alla fall. Jag sov rätt gott där i biosalongen , men men så kan det gå, jag missade ju i alla fall inte hela filmen.

Här har ni trailern:

Tycker ni den verkar bra eller ?

Efter bion fortsatte skoldagen som vilken vanligt dag som helst, lika vanlig , lika ovanlig.

Pussilipuss / Krullberta

50

Ett riktigt onödigt inlägg men men, de ska ju finnas sånna också, eller ? Ville bara meddela att det här är mitt femtioende inlägg.

Ärligt trodde jag aldrig att jag skulle kunna hålla en blogg igång såhär länge, så jag är faktiskt stolt!

Jaa det var väl de jag hade att komma med, uppdaterar någon gång imorn , när vet jag inte. Har morgonträning, skola och sen ska jag vara med Elvira så de finns risk för att de inte blir förän på kvällen så ni får stå ut!

Ha en bra kväll och morgondag!

Pussilipuss / Krullberta

Sommaren-08

Egentligen skulle de bli Mc Donalds med Angelica, Erik och Oliwer nu men ändrade planer. Blir en sväng hem till Angelica innan de blir träning! Där kommer munnen gå i 110km/h också, aldrig tyst någonstans!


Riktigt söt bild från sommaren -08

Saknar sommaren -08 , och västkusten med Angelica, Oliwer , Erik, Wiktor och co. Så himla kul var det! SOmmaren 2008 var min bästa sommar hittils! Vilken är eran?
Längtar tillbaka! <3

Pussilipuss / Krullberta

"Love's not time's fool" vs "Love is in the air"


God dag god dag! Allt bra?

Dagen har flytit på bra, hade bara 2 lektioner som vanligt på måndagar! Skönt, jag älskar måndagar! Ena lektionen var engelskaprov där jag fick beskriva och jämföra texterna "Love's not time's fool" och "Love is in the air". Det gick säkert superbra! Vi får hoppas på det iaf!

Efter skolan drog jag en sväng förbi My som är kraslig men på bättringsvägen, bra bra! Som vanligt gick munnarna i 110km/h, det blir aldrig tyst när vi är i farten!


Puss på My sööötisen <3

Pussilipuss/Krullberta

Light


Nu ska jag pallra mig iväg till Emmy och se på Wallander, fast på engelska! Det kommer kännas jättekonstigt att ha Wallander på engelska! Det sägs att de ska vara ännu bättre än när det ä på svenska har jag hört, någon som vet ?

Hoppas ni har haft en bra helg ! Och att ni får en bra kväll !




Pussilipuss / Krullberta


Dagens dag


Angelica<3

Vaknade upp hos Angelica vid 9 efter 5½ timmar sömn, man kan ju inte gå upp senare för då sover man ju bort dagen! Att sova bort dagen är bland det värsta som finns, någon som håller med ?

Resten av dagen har jag tillbringat till att plugga, vilket inte alltid är världens roligaste , men men det mpste ju också göras. Har 2 prov den här veckan så det är nödvändigt!

Nu är jag men i svängarna igen och ni hänger med om vad som händer! Hoppas jag !? Annars får ni väl säga till..

Pussilipuss / Krullberta

Toppenlördag


Blev en riktigt toppenlördag! Det älskar vi (y)

Gick upp halv 7 för att pallra sig iväg och träna i minusgrader, riktigt kallt var det, men det är sånt man får stå ut med, eller ? Sen följde Lollo med hem till mej för att hennes mamma var borttappad! Fast lite senare kom hon till rätta igen och Louise kunde åka hem!

Sen vare en heldag med Angelica ! Alltid lika kul <3
Shoppade loss först på lager 157 och sen Stadium Outlet och sen blev de stan.

Här är det som inhandlades:

Svart linne från Lager 157, 30 kr
Grön och Rosa Sjal av märket Pieces från Lager 157, 20kr/st
Svart stickad tröja från Lager 157, 199kr
Foundation av märket Loreal från Kicks, 119kr

På kvällen blev de röj på stan efter Sveriges förlust i fotbollen! Synd att Sveriges båda mål blev bortblåsta, eller vad tycker ni? Var bollen verkligen över kantlinjen ? Träffade iaf mycket roligt folk på kvällen , guld kväll!

Vet ni vad de bygger på våghustorget i Örebro ? ----> Ett palats till mej!

GULD KVÄLL<3

Pussilipuss /Krullberta

Fredag

Specialidrott på morgonen, jag och becca blev filmade av våran lärare till specialidrottsfilmen han håller på med! Kulkul! Filmkändisar kommer vi bli!

Skolan var som vanligt, filmade en massa på teckenspråket och så, skoj! Någon som läser teckenspråk?

Sen blev de träning igen efter lite missöden ute i kylan , men de ska vi inte prata om! Armen körde sitt eget race och skakade som vanligt ...

Efter träningen blev de hem och sova i soffan och bli ompysslad av mormor, det gillar vi (y) !

Det va min helt vanliga tråkiga fredag

Pussilipuss / Krullberta


Torsdag

Min torsdag som jag hade sett fram emot så mycket gick käpprätt åt helvete! Jag som trodde att jag skulle få göra min elektroniska nervundersökning och få veta vad jag ska göra åt min skakande högerarm, men INTE! Det dröjer 1-2 månader till , och när jag fick höra det höll jag på att bryta ihop!

Efter besöket på läkargruppen bröt jag ihop i skolan och hela dagen var mindre kul! Fast vi hade ju dans på idrotten så det hände något roligt denna skoldag iaf! Eftersom jag beslöt mig för att inte träna så blev det till att ta bussen direkt efter skolan till Angelica och bara ta det lungt! Fast utan min kära bror Fredrik så hade det aldrig gått så han får en fin liten bild här:



Bra kväll iaf ! Angelica räddade min dag <3

Pussilipuss / Krullberta


Sorry!

Förlåt för dålig uppdatering men har inte varit hemma någonting typ ! Men nu ska jag dra dag för dag för er så oroa er inte för att ni missar något!

Pussilipuss / Krullberta

Fix you


Oskyldigt dömd var det jag såg på inte tyst vittne eller vad det nu var jag skrev att jag skulle titta på. Det var faktiskt helt okej så det rekommenderar jag absolut!

Imorgon ska jag iväg på elektronisk nervundersökning klockan 8 (önska mej lycka till för det kan behövas!) så måste sova nu.


Dagens nattvisa:

Fix You med Kalle, riktigt grym är han !

Sov gott alla !

Pussilipuss / Krullberta

Ring ring


Nu ska jag ha en liten prataitelefonenkväll ! Först ska jag ringa My och prata lite och sen ska jag ringa Lollo och prata lite! Så det kan ta ett par timmar, fast vore bra om jag hann med båda samtalen på 27 min för skulle gärna vilja se på Tv klockan 9! Det är tyst vittne, vilket jag tycker verkar bra!

På tal om att ringa kan ni ju titta på de här klippen och lyssna på klassikern "Ring Ring"


En svensk version


och en engelsk version

Haha vilken gillade ni bäst ?

Pussilipuss / Krullberta

IMORGON!





Imorgon avgörs det!

Hoppas hoppas hoppas ! Men på vad ?

Alternativ 1 - Att jag har en nervskada
Positivt = Att jag äntligen får reda på vad som är felet!
Negativt = Att jag kommer få rehabträna i 6-12 månader

Alternativ 2 - Att jag inte har en nervskada
Positivt = Att jag slipper rehabträna så länge!
Negativt = Att jag fortfarande inte vet vad som är felet och inte kan göra någonting åt min onda skakande arm

...

Pussilipuss / Krullberta



Krångel ?


Är det bara för mej det krånglar ? Allt är jätte segt !

Pussilipuss / Krullberta

Massa strunt bara

Tjoosan, haft en bra dag?

Min skoldag var väl helt okej, hade ju bara två lektioner; Svenska och Bild. Bilden är alltid lika oseriös! Idag var samtalsämnet SEX ! Haha det är bara för kul att flumma! Att bara få skratta och glömma saker det gillar vi! Eller hur?

Efter skolan fick jag stressa iväg till träningen men innan jag kom fram hade jag nästan blåsit bort! Det är ju för sjutton nästan storm ute! Träningen gick väl inte så jättebra vilket var tråkigt. Vi körde syrapass men fick vänta 1 timme mellan första 400 frisim till andra saken som var 400 broken. Men men ...

Tänkte att det fick bli en bild också, det är ju alltid roligt!

Bild från skolavslutningen i 1:an (På gymnasiet)

Pussilipuss / Krullberta

18 blev till 11


Nu är jag klar med träningsdagboken och från att ha varit 18 sidor fixa jag och trixa lite så att den bara blev 11 !

Nu ska jag ivägg till skolan och sen träna direkt! Kanske blir min sista träning innan ett långt uppehåll ... :(

Ha en bra dag!

Pussilipuss / Krullberta


----------------------------------(y)------------------------------


http://www.bloggtrafik.nu/index.php

(y)

Pussilipuss / Krullberta


18 sidor!

Ville bara meddela att min träningsdagbok nu är 18 sidor!

Måste verkligen korta ner den, men vet inte hur! Men jag måste göra det, för hur kul är det att läsa en bok om min träning?

Pussilipuss

Bära eller brista


God morgon på er, sovit gott?

Idag börjar jag skolan halv 1 så har hela förmiddagen på mig att blogga , ne inte blogga , utan hela förmiddagen på mig att skriva träningsdagbok! Den skulle egentligen ha varit inlämnad igår men jag fick lämna in den idag, så det är bara att skriva på.

Hitills är träningsdagboken 12 sidor! Frida lämnade in sin igår och hennes var 3 sidor och det var med analysen! Jag undrar verkligen om jag har missförstått alltihop!?

Aja jag får väl helt enkelt fortsätta skriva så får vi se om det bär eller brister.

Ha en bra dag!

Pussilipuss / Krullberta


Only hope

Dax för sängen för min del, skönt! Har ju varit uppe sen 10 i 5 imorse så ögonlocken börjar vilja dra sig neråt, så det är väl bäst att låta den göra det!

Dagens nattvisa:

Only hope med Mandy Moore - Från filmen "A walk to remember"

Sov gott allesammans!

Pussilipuss / Krullberta


Skadeglädje, den enda sanna glädjen!


Nu ska ni få höra:

Idag när jag cyklade hem från skolan så såg jag två killar som skjutsade på en cykel. De cyklar i en liten uppförsbacke så det ser ut att gå lite trögt, så därför tror jag att den killen som sitter på pakethållaren ska försöka putta på lite med fötterna. Han lyckas inge vidare och de vinglar till rätt ordentligt och han som styr cykeln hoppar av och bara släpper cykeln. Detta innebär ju att han som sitter på pakethållaren, sitter på en cykel som inte hålls i av någon, alltså ramlar han. Han bara tippar bakåt och det ser verkligen askul ut. Självklart är det här något man skrattar åt när man ser det eller hur ? Jag skrattade i alla fall väldigt mycket för mig själv!

En till sak som hände idag, som andra kunnat ha fått sig ett riktigt gott skratt åt (men som tur var inte blev så allvarligt). Jag blev fälld i matsalen! Förstår ni vad det skulle ha inneburit om jag hade ramlat, som jag som väldigt tur va inte gjorde utan jag bara snubblade till lite! Jag hade verkligen skämts ihjäl om jag hade ramlat, men människorna runt omkring mig hade nog haft väldigt roligt! Eller vad tror ni ?


Skadeglädjen, den enda sanna glädjen! Visst stämmer det? Man har ju alltid roligast åt andra!

Pussilipuss / Krullberta


Britt-Marie & Berit <3


Hejsvejs, haft en bra kväll? 
Själv har jag haft en superkväll med Berit! Som jag skrev förut var vi och kollade på Angelicas match och självklart var hon mycket duktig, hon gjorde ett mål! Tyvärr så förlora de men det är inget att hänga upp sig på! Haha det var en i motstånadarlaget som ramlade fler gånger än Angelicas lag gjorde mål! Man undrar ju om människan inte har några ben i kroppen!?



Britt-Marie & Berit = Friends forever!                        (Bild från 2008)

Under kvällen har jag fått plåggats lite också, men det kan det vara värt i vissa lägen! Har träningsverk i magen från morgonträningen imorse och därför har jag fått jätteont i magen när jag har skrattat så mycket idag! Men det är dte ju värt, eller hur ? Ett gott skratt förlänger livet! Men eftersom jag börjar bli gammal nu också så har jag ju fått ont i knät när jag böjer det. Så jag går runt med spikrakt vänsterben, och de ser nog väldigt kul ut när jag ska sätta mej och så, om ni förstår vad jag menar?

Pussilipuss / Krullberta


Elvira + Innebandy



Elvira

+

Innebandy


=

Min eftermiddag/kväll

Jag och Elvira ska nämligen på Angelicas innebandymatch ikväll! Hoppas på en bra match med många mål från Angelica! Jag ska ha en superbra kväll och hoppas ni också får det!

Pussilipuss / Krullberta

Dubbelbugg!?


Hej alla!
Haft en bra dag än så länge?
Jag kan minsann inte klaga på min dag i alla fall; Morgonträningen gick superbra fast kommer ha extrem träningsverk imorn! Matteprovet är äntligen avklarat, SKÖNT! Kommer bli godkänd i alla fall och det är ju det som är huvudsaken. Hade mentorsamtal idag också, lite läskigt men de gick bra ändå.

På idrotten hade vi dans, riktigt kul! Visst är det kul och dansa? Jag har alltid älskat och dansa och när jag var mindre tävlade jag i bugg, eller inte mindre men jag slutade i 7:an. Jag har alltid tyckt det vore roligt med dubbelbugg, för det är liksom inte bara bugg utan lite annan valfri dans också!

Titta på det här klippet:

Visst verkar det roligt?

Pussilipuss / Krullberta

Hurtful


Innan jag säger god natt för idag vill jag bara säga att jag körde J*vligt bra idag på träningen! Vi var väldigt få från start men ännu mindre vid slutet. Från början var vi 4 men det var bara jag och Evelina som simmade hela passet som var på 6000m. Det var länge sen vi körde så långt så det var riktigt kul! Armen var på bättre humör idag också den skakade inte utan gjorde bara fruktansvärt ont, så det ger vi tummen upp till (y)

Nu ska jag i alla fall sova, ska upp om 7 timmar och 16 min , dvs 10 i 5 imorn bitti. Morgonträning förstår ni! Och imorn är det ingen vanlig morgonträning ska ni veta, utan vi får finbesök av min lärare! Hon ska gå upp svintidigt bara för att komma på våran morgonträning och prata med våran tränare. Menmen , som Frida sa, det tror jag först på när jag ser det!

Hurtful, visst är det en bra låt? Det är den verkligen men inte när man har gått runt och sjungt den hela dagen och den verkligen inte försvinner! Eller hur är det jobbigt när låtar fastnar på hjärnan? Eller är det bara jag som tycker?


Bild från en morgonträning , klockan halv 6 på morgonen på G-vik


Sov gott och dröm sött!

Pussilipuss / Krullberta


Träningsdax


Hoppas ni har haft en mycket trevlig eftermiddag, det har jag haft med min kära mattebok men nu har jag stängt igen matteboken för ett tag och nu ska jag i väg och träna. Blir troligtvis utan tränare för han ska på möte tror jag. Ibland är det riktigt skönt att bara ligga och köra själv och kunna tänka på sitt eget. För er som inte vet är det simning jag tränar så ska iväg till G-vik nu.

Vad ska ni göra ikväll?

Pussilipuss


Ibland måste man...


Ja ni , ibland måste man ju tyvärr ta fram skolböckerna och gå ifrån datorn eller något annan kul! Visst känns det tungt?

Istället för datorn ska jag nu plocka fram matteboken och plugga till matteprovet jag har imorn. Provet är på funktioner, grafer och ekvationssystem och sånt ni vet, sånt som inte är kul!

Ha en bra eftermiddag!

Pussilipuss / Krullberta

Trodde jag ja!


Ni vet den där filmen jag såg när jag var hemma och var sjuk , Sicko? Jag skrev ju att vi skulle se den i skolan men eftersom jag var sjuk så tänkte jag att det var lika bra att se den när jag ändå kommer att vara tvungen att se den någon annan gång. Jag tyckte ju att jag var jättesmart som redan skulle ha sett den när läraren kommer fram till mej och säger att jag måste ta hem och kolla på den.

Självklart blev det ju inte så bra som jag hade trott! Istället för filmen som jag satt hemma och kollade på när jag var sjuk, så såg de en dokumentär som handlade om människor med ADHD, och idag skulle de se Sicko. Typiskt! Så när de andra satt och tittade på film fick jag sitta ensam i "havet" och jobba matte, vilket var bra det med men det känns så typiskt! Imorn ska de fortsätta och kolla eftersom de inte hann titta klart så de blir väl ensamt matteplugg då med..

Pussilipuss


Någon vänlig själ?

Hej på er allihop!

Finns det någon nävlig själ som skulle ha lust att hjälpa mej med min header? Eller rättare sagt designen på hela sidan? Skulle verkligen vara jättesnällt, jag fattar nämligen ingenting!

Självklart kommer jag länka bloggen sen!

Pussilipuss


Hiss & Diss


Tjoootjooo!

Var ju på bio igår med girlsen, blev riktig riktigt lyckat så de var kul! Jag, Emmy och My åkte ju som jag skrev buss till stan och sen träffa vi Elvira och Angelica utanför SF.

De nya lila bussarna var verkligen inte bra! Asså för det första är de jättefula och för det andra är det osköna och hårda säten! Rumpan passar liksom inte in på sätet på något sätt, så däför väljer jag att dissa Örebros nya lila bussar. Det ända som är bra med dem är att de ska gå på biogas när allt är klart, men de gör inte det nu och det skulle de egentligen göra men det blev något fel med något har jag hört. Så diss till de lila bussarna!

Mikael Persbrandt väljer jag att hissa, han är verkligen grym filmen igår (I stormens öga) var nog hans bästa film enligt mej! Han är en sjukt bra skådespelare asså, het kolugn! Hela filmen va grym men utan Mikael Persbrandt hade den inte alls varit bra, tror jag. Synd bara att han odlar skägg! Hiss till Mikael Persbrandt alltså!


Diss till Örebros nya lila bussar


Hiss till Mikael Persbrandt för sitt grymma skådespeleri


Håller ni med mig?

Pussilipuss / Krullberta


I stormens öga


Snart ska man dra iväg till staden och se på bio med girlsen! Det blir jag, Emmy, My, Angelica och Elvira som ska se Beck - I Stormens Öga. Någon som har sett den? Jag tycker den i alla fall verkar riktigt bra och självklart hoppas man ju på det!


Här är trailern:


För att komma till bion måste vi åka buss och jag ska för första gången sätta min fot på stadens nya LILA bussar. Har hört att de har jättehårda säten och att de åker jättelångsamt så de låter ju inge vidare. Men jag ska självklart skaffa min egen uppfattning innan jag hissar eller dissar dem!

Hoppas ni får en superbra kväll, för det ska jag ha!

Pussilipuss

Dissar matteboken och tävlar istället!


Egentligen borde jag plugga men som vanligt har jag ingen ork! Istället väljer jag att blogga lite, vilket alltid är kul! Eller vad säger ni? Kom in på den här sidan: http://contest.blogg.se/2009/october/dag-1-forsta-tavlingen.html?_tmp=662b9a2ec27c227d4eed963788e5cba97d27ac98 och anmälde mej till tävlingen, tänkte att det var en kul grej, det är ju aldrig fel med fler läsare!

Pussilipuss

Carolina ? Camilla ?

`
Hemma från farmor och farfar nu och hemma hos dem så tittade jag, Fredrik och Carolina på reprisen av Idol och jag tycker bara det är ett klipp ni måste se! 

Här är det:


Tänk er att va både, Camilla och Carolina man vill ju inte vara Camilla för tänk va pinsamt! Men det kan inte vara kul att vara Carolina heller när Camilla reagerar som hon gör!

Pussilipuss

Inte bara, så vi säger


Kanelbullens dag idag! Ska äta en massa massa bullar, vilket är självklart eller hur? Ni ska väl också äta en massa va?

Idag är det inte bara Kanelbullens dag utan det är också Fridas födelsedag, så vi säger GRATTIS FRIDA!

Idag är det inte bara Kanelbullens dag och Fridas födelsedag, det är också Viktors födelsedag, så vi säger GRATTIS VIKTOR!

Idag är det inte bara Kanelbullens dag, Fridas födelsedag och Viktorsfödelsedag, utan det är också 3 år sen jag tog bort min tandställning!



Dåligkvalité.com

Sen var det inget mer speciellt med den här dagen skulle jag tro, eller har jag glömt något?

Nu ska jag i alla fall åka till farmor och farfar , farmor fyllde år i fredags så vi säger GRATTIS I EFTERSKOTT FARMOR!

Pussilipuss / Krullberta


Mc Donalds i Motala ger vi tummen upp (y)


Tjoosan!

Nu är jag pigg och alert igen! Så nu ska jag berätta om min gårdag!

Gick upp halv 6 för att åka till Motala och tävla! Det som var bra med dagen var den asgoda maten resten var inte alls bra! Tävlingen höll på ända från klockan 9 till efter halv 8 på kvällen så de va jätte lång dag!

100 fritt: 1.10 förut 1.07
100 rygg: 1.18 förut
50 fritt: 33 förut
200 rygg: 2.49 förut 2.44
4*50 fritt: 2.01 förut 2.02 Jag på sistasträckan: 32


På hemvägen åt vi självklart Mc Donalds och vet ni va? När jag skulle fylla på dricka så fanns det Fanta Exotic ! Världens godaste dricka fanns i sån där apparat på Mc Donalds! Hoppas det inte bara finns i Motala bara.



Jag var ju bara tvungen att ta en bild !!

Pussilipuss

Helt slut


Hejsan alla !

Vill bara tala om att jag är helt slut och ska krypa till kojs nu med min vetekatt, så skriver mer imorn!

Pussilipuss

Snabbis


Hejsanhejsan allesammas!

Blev en snabbis vid datorn nu , har precis landat här hemma efter skolan. Vill meddela att redovisningen gick helt okej , rösten skar sig en gång och jag fick black out en gång men annars helt okej! Väntar på att syster min ska bli klar med maten så att vi sen kan åka till träningen tillsammans men först måste vi förbi skolan och hämta ett häftet som jag har glömt, glömsk som jag är!

Kanske blir någon mer uppdatering ikväll, ska ju tävla imorn i Motala så måste sova tidigt! Annars blir det uppdatering imorgon kväll när jag har kommit hem igen!

Ha det bäst alla!

Pussilipuss

SOVmorgon = PLUGGmorgon


Tjenatjena !
Hur brukar ni ta vara på era sovmorgnar? Jag antar att ni brukar sova det är ju vad normala människor gör när man har sovmorgon! Det heter väl just SOVmorgon för att man ska just sova! Men inte jag inte, jag tror jag ska döpa om den här sovmorgonen till Pluggmorgon istället, för det är just vad det är. Idag börjar jag skolan 12 eftersom jag valde att inte ha någon specialidrott idag. Istället för den gick jag upp och plugga. Jag har ju som sagt svenska redovisning idag så ska ta vara på sista chansen att plugga in den otroligt intressanta texten om den isländska litteraturen!

Jag vet att bildkvalitén suger, men tar man med en mobilkamera så gör man

Dagens klädsel: Mörkblå baggyjeans från Gina tricot, Svart linne från HM och en rutigt sjal från Pieces som grädden på moset

Pussilipuss

It's a better day


God morgon på er allihopa!

Nu ska ni få höra om min morgon, fast inte den här morgonen utan morgonen igår, sähär var det :

Natten till igår så sov jag hos Angelica i hennes lägenhet, och innan vi somna så sa jag: - Jämt när jag har min mobil som väckarklocka (istället för min klockradio) så försover jag mej.

Och vad tror ni händer? JO jag försover mej! Jag skulle ha gått upp halv 7, för jag börja skolan klockan 8 och de tar ett tag och cykla till skolan från Angelica, så de va verkligen behövligt att gå upp hlav 7. Men såhär var det istället:

Angelica säger: - Vinefur, skulle inte du ha gått upp för aslänge sen ?
Jag (halvsover) - Nee, elr vaddå vad är klockan?
Angelica: - 5 över halv 8

I nästa sekund är jag uppe på benen och har redan börjat byta om , sminkar mej och sen cyklar som en dåre till skolan . Inte hann jag sätta på mej vantarna heller så jag trodde händerna skulle frysa fast på styret, men de gjorde de ju självklart inte!

Tror ni jag hann ?

SJÄLVKLART!

De va min gårdagsmorgon, hoppas eran var betydligt bättre!

Pussilipuss

Stressstresstress


Hejsanhejsan!

Nu kommer angelica hit , har massa saker att berätta men får skriva det här på bloggen imorn!

Hoppas ni får en bra kväll, de ska jag ha!

Pussilipuss

RSS 2.0