You're beautiful


Tjatja!

Sitter här vid datorn och gör min powerpoint om den Isländska litteraturen, självklart spelas det musik via spotify. Man kan ju inte plugga utan musik!! Eller inte jag i alla fall, kan ni?

I alla fall, You're beautiful med James Blunt spelas och helt plötsligt sjunger han "f*cking". Jag har aldrig hört det förut så jag tänkte att det måsta vara något fel på just min version, eller ska det var så ?

Lyssna själva: http://open.spotify.com/track/07dojL1EfhPOaFPPESDett det är efter 1.47/48 på låten.

Ska det vara så ?

En fundering bara

Pussilipuss


Rubrik?


Tjenixen på er !

Stannade hemma från skolan idag också, känns rätt ovärt att gå om man börjar halv 1 och slutar 20 över 3 och inte har några viktiga lektioner. Tyvärr blir de ingen träning heller vilket är tråk... Har ju tävling i helgen så känns si sådär att inte träna.

Dagen ägnar jag istället för skola och träning åt att redigera bilder från igår och plugga. Eftersom jag la läxorna på hyllan igår är det verkligen ett måste att ta fram de idag! Annars kan de gå illa, har svenskaredovisning på fredag och jag är verkligen inte klar..

Senare ikväll ska jag hem till Angelica och som vanligt har vi en massa att prata om! Våra munnar kommer gå i 110 utan stopp! Jag ska hjälpa henne med matte också för hon har matteprov på fredag, så lite nytta ska vi allt göra.


Är inte riktigt nöjd med redigeringen, det är något som inte stämmer, eller vad tycker ni?


Modell: Elvira    Fotograf: Johanna Vinefur

Pussilipuss

You have changed


Hejsan på er, nu måste ni hjälpa mej!

Igår skrev en person på msn till mig..

Personen skrev: dom 4 gram brunt som jag och en kompis delade på :P

Vad menas med det ? Är det någon som vet så snälla säg det till mig !!

You have changed...


Good night


Nu har jag tittat klart på den där filmen jag pratade om , och den var väl helt okej. Bättre än vissa andra filmer man tvingas se i skolan i alla fall!



Sicko med Michael Moore

Nu är de sängdax för mig så får vi se om de blir skola eller inte imorn , lutar åt att stanna hemma en dag till men då blir det ju troligtvis ingen träning heller och de vill man ju inte missa...

Sov så gott allihopa!

Pussilipuss

Läxorna på hyllan


Tjolahoppsan allihopa!
Jag och Elvira valde att lägga läxorna på hyllan och istället gå ut och ta massa bilder, vilket är mycket roligare än att plugga, eller vad säger ni?

Nu ska jag i alla fall se på den där filmen jag prata om förut, så får vi se om den är bra eller inte

Här är några av bilderna som togs



Pussilipuss

So sick


Färg lyser upp i mörkret

Ingen skola för mej idag , sjuk ju och de suger! Kommer hamna massa efter och det vill man ju inte, men men har skrivit in träningsdagboken på datorn i alla fall. Väntar på att pappa ska komma hem med en film vi skulle titta på i skolan idag , "Zicko" heter den , ska handla om den amerikanska sjukvården. Någon som vet om den är bra? Får hoppas på det i alla fall!

När man är sjuk får man sjukt mycket tid över till att tänka. Förut idag när jag tänkte så kom jag på att jag skulle ringa en person. Jag har skjutit upp det här telefonsamtalet hur länge som helst för jag hatar verkligen att prata i telefon med folk som jag inte känner bra! Jag blir asnervös och börjar stamma och hela köret ! Jag tog mig i alla fall i kragen och ringde , och som vanligt gick det bra, jag varken stamma eller gjorde bort mig, Bra jobbat!

Resten av dagen ska tillbringas med Elvira och läxböckerna , som man verkligen aldrig kommer ifrån... Hoppas ni slipper läxor !

Pussilipuss

Parfym a la Gaultier

Nyss kommit hem från träningen, kändes som jag hade feber så simma bara 45 min sen satt jag på kanten och yra.. Så troligtvis blir de varken skola eller träning för min del imorn ...

Mammsen har kommit hem från Riga nu och de e alltid toppen när hon är borta (y) För sen när hon kommer hem händer de ju att man får en sak elr två och idag blev de en parfym! Har velat ha den i typ 2 år nu så e riktigt happy nu för den luktar himmelskt gott! Någon som håller med mej?





Jean Paul Gaultier - Classic

Ska sova mej frisk nu så

Pussilipuss


The second day

Wadköpingsdoppets andra dag gick också helt okej , blev till och med ett litet pers på 100 medley med 6 tiondelar, kulkul! Som vanligt när tävlingen är slut så var vi simmare ju tvugna att hjälpas åt att äta upp det överblivna fikat , vilket vi fixa utan problem !

100 fritt: 1.10 förut 1.07
100 rygg: 1.17 förut 1.15
100 medley: 1.20.25 förut 1.20.82

Totalt sett är jag nöjd med alla lopp förutom 200 frisim, kul med ett pers också!


Starter:




Ni som inte tror att hajdräkter sitter så tajt, här har ni beviset:


Pussilipuss

Pussilipuss

Elvira är här så uppdaterar imorn

pussilipuss


Wadköpingsdoppet


Bild från Nuss-09

Japp Wadköpingsdoppet äger rum på G-vik i helgen, så tillbringar hela dagarna där. Första tävlingsdagen har gått helt okej faktiskt!
200 fritt: 2.30 förut 2.25
50 rygg: 36 förut 35
50 fritt: 32 förut 31
200 rygg: 2.47 förut 2.44
Med tanke på armen så är det riktigt riktigt okej ! Har strykit mej på 400 inför imorn , armen blir ju helskakig efter bara 50m så blir nog bäst att hoppa 400 fritt.. tråkigt men förmodligen det bästa !

Här är lite bilder från dagens tävling





Imorn ska jag försöka ta lite mer seriösa bilder

Nu blire till att skriva träningsdagbok och sen sova!

Pussilipuss

Prövar igen

Jaha , så var man här igen och ska pröva på det här med bloggandet. Jag tror det var exakt ett år sen jag prövade sist , för jag kommer ihåg att jag försökte lägga in bilder från Wadköpingsdoppet. Och i helgen igen är de ju Wadköpingsdoppet på G-vik! (Simtävling för alla er som inte vet de). Inte för att jag tror att de kommer gå så bra med bloggandet den här gången heller men som sagt jag ska ge det ett försök.

Det jobbiga är ju att jag inte fattar någonting ! Man vill ju designa sin egen sida men de kan ju självklart inte jag och fattar verkligen inte hur man ska göra, så någon snäll människa kanske skulle kunna hjälpa mej (a) ?

RSS 2.0