Trött!

Har varit en riktigt fullkörd dag, med bla nationellt prov skriftligt i engelska :( och klättring på idrotten, vilket jag tycker är grymt kul :D

Annars idag blev de G-vik och fota Alice och intervjua henne, sen blev de telfonintervju med både henne och oskar . de va så duktiga så :) Sen blev de telefon med kicki och nu hamna jag här, fast ska sova nu de e nog bäst :)

Sov så gott :)

Pussilipuss / Krullberta

Osocialt

Tjenatjena :)
Nu sitter jag hemma hos Angelica och vi har nyss tjockat :) Men just nu sitter vi och osocialar mittemot varandra med varsin dator xD Hahaha det är inte första gången de händer (A) men varför prata lix :O ? Osocialt är alltid bra :D haha ! Vi har iaf inte sjunkit så lågt att vi snackar på msn eller något i alla fall x)

Ne men anledningen till att vi är såhär osociala är att vi snart ska spela bridge , så nördiga som vi är :D:D men de gillar vi (y)

Nu blire fejan, beroende framkallande är vad de är!!

Pussilipuss / Krullberta

Kudden lockar

God kväll :)
Haft en bra dag allihop?

Min dag bestod av en lektion och ett möte, sen pallra sig hem från skolan för att jag verkligen inte mådde bra nog för att vara kvar :S Det märktes också när jag kom hem, och sov 4 timmar... Sen var jag fuktig nog för att ta mig i kragen och jobba lite matte, men sen var de dax att sova igen.. och sen tvätta..

Nu börjar kudden på att locka igen så ska väl falla för trycket och gå och lägga mig snart :)

God natt allesammans :)

Pussilipuss / Krullberta

Torquay - 07

Kollade igenom bilder från språkresan jag var på i England sommaren - 07 och jag säger bara, VILKA MINNEN <3

FOTON

In town

Den älskade 12:an


Det där va nog de närmaste stående jag kom på vattenskidor..

Emelie Pemelie Jordgubbssylts egna specialare

=)

Mat

Alternativ mat

SÄLEN :D

Jaa, Viveka va en speciell person som inte lät folk gå när de ville...

Kladda, de va något vi va bra på (y)

Me and Spagetti





SWEDEN!!

Redo för vågsurfing

Towe, Spagetti & jag

Torquay - 07 Minnen <3


Ljus i mörker

När ska ljuspunkten träda fram i mörkret?

Det känns som att de börjar bli dax nu...



Pussilipuss / Krullberta

ANGELICA 18 ÅR!


VAD ÄR DET FÖR EN DAG? ÄR DET EN VANLIG DAG?
NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR ANGELICAS FÖDELSEDAG
HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRA !!!

Angelica i bilder









Best friend forever <3

Hoppas du får en underbar 18 - årsdag
&
GRATTI PÅ FÖDELSEDAGEN!
Love <3


Pussilipuss / Krullberta


Sjuk :/

Jaha så gick man och blev sjuk också! Det var inte så bra inplanerat av mej måste jag säga , är ju massvis jag måste göra!! och nu finns de ingen ork till någonting :S

Menmen sånt är livet ...

Hoppas ni är friska och krya :)

Pussilipuss / Krullberta

Sisters <3

Kom hem från skolan för inte så länge sen och sitter nu vid mina kära syster dator och kollar lite bilder :) Så tänkte att även ni skulle få er ett litet smakprov ;)




Siters with love <3

Ha en bra kväll :)
Pussilipuss / Krullberta


Fröken duktig

tjenixen :)

Tjejen framdör dataskärmen är mycket duktig ! Hon stannar kvar i skolan även fast hon inte behöver (y)

elr kanske för att hon inte har någonstans att ta vägen :o ?

Jaja i vilket fall så är jag iaf kvar i skolan nu och klockan börjar närma sej 17.00. Ska snart ta och pallra mig iväg så jag inte blir sist kvar :O Ska spela bridgetävling med Oliwer senare men först ska jag ta en sväng flrbi stan och byta mina leggins jag köpte i lördags ( de va nämligen hål på dem :S ) och sen också växla tillbaka mina pengar som jag skulle haft i Spanien .

Vad har ni för er en sån här vanlig torsdag?

Pussilipuss / Krullberta

Hemma för plugg

Då va man hemma igen och det är dax att ta fram skolböckerna och börja förbereda sig för redovisningen som är imorn. Ska snacka om skador inom simning. Är i samma grupp som Frida och Lollo, och vi är föst av alla, så vi sätter ribban, och självklart kommer den sättas högt ;)

Som jag nämnde förut skulle jag läsa upp min novell på svenskan idag, och jag måste säga att de va en upplevelse xD Eller asså för de första blir jag ju så sjukt nervös när jag ska snacka inför folk så jag lät ju typ gråtfärdig och de gjorde ju min novell inte mindre trovärdig direkt. Eftersom jag skrev som att jag skulle ha en handikappad bror och att han skulle ha blivit så genom en svår olycka, så kändes de som att alla trodde att den var sann :O Men så är det inte iaf :) Men de va ju kul att de blev bra iaf :)

Jag och girlzen rockade SÅKLART  på musiken och de blir nog riktigt bra de här tillslut ;D

Ne nu tar jag mej i kragen och pluggar !! Just ja , nu kom jag på att det är ju andra avenyn ikväll också, de får man ju inte missa :D  !

Ha en superduper kväll :)
Pussilipuss / Krullberta

Dagens outfit



Det här blev vad jag bär idag :)

Pussilipuss / Krullberta


Inställd

Tjolahoppsan bloggen :)

Ledsen för dålig uppdatering, men jag känner att man borde ta tag i livet innan man tar tag i bloggandet, eller? Inte för att jag har tagit tag i mig själv än, men ändå ;)


Som bilden visar...

Som ni kanske förstår av bilden så blir det ingen Spanien... Jävla vulkanjävel säger jag bara ! I måndags bestämdes det att oavsett om planet lyfter eller inte ska vi inte åka till Spanien, och tur för skolan att planet faktiskt är inställt!
Jag som var så inställd på att åka och har längtat så mycket, och alla andra också! Så blir allting inställt :S Och som det känns nu så kommer vi aldrig få åka dit, det blir kanske eventuellt i spetember, men det är väl bara rykten? Jag lovar att de inte kommer bli något, bara för att det är jag liksom!

Och nu då istället för att vara på väg till Spanien sitter jag här framför datorn och har nyss städat hela huset. Mamma kommer hem på permission idag så det är bäst att det är fint här hemma :) Ska dra iväg till skolan snart också och där blir det svenska och musik :) På svenskan ska jag läsa upp min novell :O Men är riktigt nöjd med den så de ska nog inte vara någon fara :) Sen blir de som sagt musik och det är ju alltid roligt ;D


Heal the world med Michael Jackson 

Den låten spelar jag och tjejerna , och självklart är vi grymma :D
Carro - bas
Cissi & Frida - sång
Pernilla - trummor
Jag - Piano (kanske saxofon(XD))

Efter skolan blir de träning och sen plugg inför redovisning imorn!

Ha en bra dag :)
Pussilipuss / Krullberta

Jag vill ha en anledning!

Varför behandlar du mej såhär?
Kan de inte bara vara normalt, som alla andra...
Jag ser ingen anledning till de här? De kanske är jag som blundar för något, men snälla hjälp mej öppna mina ögon isåfall!! Annars kommer de ju aldrig bli bra... Eller är de såhär du vill ha det?

Jag vill ha ett svar och en bra anledning...

Hoppas ni får en bättre start på dagen än vad jag fick...

Pussilipuss / Krullberta 

?

Frågetecken??

Undrar ??

Igår va de Idrottsgala , och de va en riktigt lyckad kväll måste jag säga:) Över förväntan!
Årets prestation: Frida Stenholm
Årets utveckling: Simon Jellvert
Årets lagkamrat: Sara Grundell
Årets flipp: Max Carlström
Årets flopp: Amanda Wiklund

Kanske mest klockrena nomineringen va nog Amandas årets flopp, kanske inte va så kul att bli just floppen, men kul och vinna iaf ;) Efter galan blev de lite folk och så fram till alla myndiga skulle på krogen och lilla jag och lilla Carro fick pallra oss iväg till sjukhuset för att ta bussen, utan skor i bara strumpor (y)

Idag va de lite segt att komma upp, och de blev ju inte bättre av att jag trodde Carros larm var ett skämt i min dröm! Menmen började med en ovärd lektion utan lärare!! något irriterande eftersom man istället kunnat ha legat och sovit lite längre! Dagen rullade på som vanligt och avslutades med en rätt bra föreläsning o, idrottsskador :) Sen bar de av hem till Lollo för lite chill :)

Nu ska jag nog dra mig min renbädade assköna säng :D

Sov så gott allihopa :)
Pussilipuss / Krullberta

Remember me

Tjenetjena
Nu va påsken förbi och nästan hela lovet också, de är värst va tiden rinner iväg! Tycker ni inte?

Lovet har mestadeks tillbringat med bridgespelande och för de mesta i Karlstad :) Va på riksläger där och de va skitkul :D Men de blev inte så mycket sömn , typ sådär 3 timmar varje natt, men vad gör de om 10 år ? ;) Kul var det :D Annars har jag väl egentligen inte gjort så mycket, chillat och så :)

Igår va jag på bio med syrran ocg såg Remember me  och jag säger bara en sak, SE DEN! Den är sjukt bra, men riktigt sorglig. I slutet av filmen satt hela salongen och snyftade och jag kunde knappt hålla mitt skratt inne xD även fast de va så sorgligt! Haha xD Men sjukt bra va den, verkligen sevärd!



En sak som jag gjorde mer igår va att träna. Skulle simma och innan körde jag lite styrketräning, ja eller inte lite tydligen för idag kom jag knappt upp ur sängen ! Jag har så ont i ben, rumpa och mage att jag varken vill skratta eller röra mej i onödan! Det är helt makalöst!

Ikväll blir de Johan Falk med Emmy :) (y)

Ha en bra kväll och njut av de sista på påsklovet!
Pussilipuss / Krullberta

RSS 2.0