Kalas för hela slanten




Emmys 17 - års kalas
Va en mycket trevlig fredagseftermiddag/kväll på Emmys sista barnkalas! Mycket trevligt folk och mycket gott att äta! De bjöds på tacos, kladdkaka, glass och fruktsallad, MUMS!
Det Emmy fick av mig i alla paketen (ovanför) var 3 par trosor och ett par pärlörhängen från Pieces, en "gunghäst" (internskämt) och en mugg.


Emmy en vän för livet <3




Mammas 40 års-kalas
Mycket släkt och vänner blev de idag på en mycket trevlig fest i lokalen!
Pajer och tårtor stod på menyn och de slank ner så fint så!
Det hon fick idag va massa blommor, framförallt orkidér, pengar till sin Rom resa och av oss fick hon en bok.



Sagan om Kristinas 40 år

Pussilipuss / Krullberta

stolt !


Blir en kortis innan nu innan jag ska försöka sova. Inatt skulle jag gärna vilja få sova hela natten utan att behöva gå upp och lägga mig i soffan för att jag har ont i ryggen:S men de kanske är för mycket begärt?

Jaja idag har jag i alla fall varit väldigt duktig och pluggat massa verkligen + att jag har fixat klart nästan allt inför Emmys 17-års fest/kalas imorn! Så nu ser min plugglista ut såhär:

Teckenspråk
Kostfrågor
Målsättningsgrej
Naturkunskapsredovisning

Är stolt över mej själv faktiskt!
Jag har massa saker jag skulle vilja skriva egentligen men orkar faktiskt inte sitta och skriva allt med vänster.. så jag skiter faktiskt i de!

Nu ska jag i alla fall sova så god natt på er ! :)
Pussilipuss / Krullbert


Diskret .. Jaja

Andra avenyn va riktigt bra idag precis som vanligt (y)

Nu ska jag ta och berätta för er om dagens sminkning som va lite utstickande...

Imorse när det var 20 min kvar tills jag skulle gå till bussen så frågade jag mormor om hon inte ville sminka mej. (Vill bara att säga att min mormor inte är en gammal mormor, utan hon är rätt ung, 57år. Hon säljer Mary Kay såhon kan det här med smink) Och visst ville hon det. Men innan sa jag - Men de ska va naturligt! Inget som sticker ut! Helt diskret och vanligt liksom!
Efter en kvarts sminkning skriker hon till Kjell (hennes man) att han måste skjutsa mej till skolan för att hon inte skulle hinna med sminket.. Och jag tänkte bara, herregud hur ser jag ut egentligen.. Efter ytterliggare 10 min fick jag se mig själv i spegeln och jag kan ju inte direkt säga att de va diskret !! Inte om man jämför med hur brukar sminka mej liksom.. Men för henne var det nog diskret.



De ser inte mycket ut för världen men korten är tagna efter en hel dag! och jag brukar verkligen inte ha utstickande smink!

Fick en del förvånade blickar i skolan och det första Oskar sa när han såg mig på simningen va : "va mycket smink du har!" Jag säger bara vad var det jag sa , för jag visste att han skulle säga det! Jaja, min tanke var ju bara att jag skulle slippa sminka mej med vänster eftersom jag är lite handikappad för tillfället...


Nu är det sängdax för min del
Sov gott <3
Pussilipuss / Krullberta


Ännu en gång !


Imorn ska jag ännu en gång bara gå till skolan bara för maten! Hahaha XD Imorn, förstår ni, då är det pannkaka i skolan så därför ska jag gå till skolan bara för de! Känns lite ovärt annars.. Jag har kommit in i värsta perioden nu , jag vill skolka hela tiden ! Men det är tur att maten finns där som min räddning! Haha jag är största tjockisen! Men det är rätt!

ÄTA BÖR MAN ANNARS DÖR MAN!



För övrigt idag har jag varit i skolan och varit på träningen :) Blir så avundsjuk, jag vill också simma! Nu blir det andra avenyn och sen mer bloggande :)

Pussilipuss / Krullberta

Mammas födelsedag :)



Igår fyllde mamma 40 år ! Grattis till henne<3
De blev mycket blommor men annars va de spa-presentkort som gällde. På lördag blir de en riktig fest för hennes del så igår va de bara minifest :)


Pussilipuss / Krullberta

<3


Jag tycker så himla mycket om dej, de hoppas jag du vet! Men jag vet inte om de är bra.. Hur ska jag kunna veta?
Du vet att det handlar om dej ! <3

Va bara tvungen att skriva !
Sov gott nu alla och ha en bra morgondag :)
Pussilipuss / Krullberta

Fireflies <3



Riktigt riktigt grym låt enligt mig ! Eller vad tycker ni ? :)

Nu måste jag verkligen lägga ner tid på naturkunskaps power pointen, ska va inne ikväll. Så den här kvällen kommer tillbringas här framför skärmen !

Hoppas ni slipper pluggandet och har en bra kväll !

Pussilipuss / Krullberta

Fredag/Lördag/Söndag

Ja nu var det måndag igen och ny vecka! Eftersom jag har varit dålig på att uppdatera under helgen så ska ni nufå min helg :) :


Fredag natt
I fredags kväll när jag kom hem från My var de ju egentligen meningen att jag skulle sova men icke sa nicke så blev de inte. Istället satte jag mig och scannade in 50 stycken bilder på datorn. Ni förstår att det är många kalas
nu den här veckan.
Söndag: Pappa 43 & Kicki 18
Måndag: Farbror Roger ? & Nathalie 14
Tisdag: Mamma 40
Fredag: Emmys 17-års kalas
Lördag: Mammas 40-års kalas
Så när mamma fyller ska hon få en bok av oss, och i den ska vara massa bilder. Och bilderna är redan foton som först måste scannas in på datorn och sen in på usb, upp på stan och framkallas, för att sen klistras in i boken! Så att scanna in bilder satt jag upp och gjorde till typ halv 3!


Lördag dag
Sen gick jag upp halv 8 för att försöka få upp mina kära syskon ur deras sängar. Carolina vägrade gå upp förrän klockan 9, men mot förmodan lyckades jag få min sömntuta till bror, Fredrik! Vi fortsatte att leta kort tillsammans till mammas present, så att morgonen tillbringades senare åt att scanna in ytterliggare 30 bilder.
Sen drog jag upp på stan och fikade med två underbara flickor. Vi fikade på Gröna Grodan, jätte mysigt ställe :) ! När jag sen skulle hem och fixa med de ny framkallade korten , men jag hade klantat till de så att de inte skulle komma förrän på måndagen. Så när jag kom hem fick jag Sophie och Carolina fixa utan korten så länge.

Festar precis som alla andra.. nästan ?
På kvällen va de lite veligt om vad som skulle hända, men Elvira skulle jag träffa i alla fall! Vid halv 10 drog vi på fest i Ad hos en som jag gått i pararell klass med på Brunnsskolan. Jag festar precis som alla andra fast med mitella och utan sprit (y) Som pappa sa: Du kör med tabletter istället !
När klockan slog 12 blev de födelsedagssånger för fulla halsar, vi hade ju både Kicki och Fredrik som fyllde 18 år!!
De va en trevlig kväll men saknade ju ändå någon <3


Söndag
Denna dag tillbringades åt att chilla, fira pappa, spela bridge och se Johan Falk med Emmy :) Mycket bra dag men borde ha pluggat mer ... !

Där har ni min helg, tror inte jag ska glömt något .

Pussilipuss / Krullberta

Mysigt med Mysan

Har nyss skrivit klart examinationsuppgiften till simlärarutbildningen (y) Skönt och ha den klar faktiskt! Efter skolan drog jag till träningen , alltid lika härlig känsla att vara där ! Nu ska jag snart tjocka pizza och sen ska jag ta och springa ner till min lilla Tvättis<3 och vi ska väl ha en mysig tjejkväll elr något sånt :) Va länge sen jag träffa henne nu så de blir extra kul ! :)
Tvättis = "Men My du ser ju ut som en tvättbjörn"

Ha en bra fredagkväll med massa fredagsmys :)
Pussilipuss / Krrullberta

Vi får se


Nu har man slutat skolan för dagen, men konstigt nog fortfarande kvar... Fick nyss sms från Angelica som kom med glada nyheter ! Hon kom med i distriklaget i innebandy :D

Grattis till henne !! <3

Idag får vi se vad som händer, funderar på att dra iväg till träningen en stund och titta lite, men jag får se om jag orkar. Ikväll kanske det händer något speciellt men om det inte gör det händer det väl troligtvis något annat xD vi får se helt enkelt!

Vore kul annars och dra iväg och kolla på Elviras basketmatch som hon ska heja på, eller hur man nu säger xD Hon är cheerleader förstår ni :) men även de får vi se hur de blir med!

Vad har ni för er ikväll?

Pussilipuss / Krullberta

Glasögonorm

Yees tro det eller ej, men det stämmer. Jag med min dundersyn har glasögon! Inte för att jag ser för dåligt utan för att jag ser för bra! Jag måste ha glasögon för att hjälpa ögonen att slappna av.. Nu har Oliwer äntligen fått sett mej i glasögon , haha för snygg är jag i dem! Kommer inte lägga upp någon bild bara så att ni vet! För tillfället funderar jag på att göra bloggen lite mer officiell, men jag vet inte riktigt...
Kom och tänka på en sak förut, de va Cissi som påminde mig. Förra våren då gick jag runt med talförbud och nu går jag runt och bara kan använda en arm xD Bra jobbat liksom :O
Pratar för övrigt med Oliwer och Erik på msn vilket gör att riktigt roliga minnen ploppar upp, sommaren-08 med Angelica och dem två pojkarna kommer förbli oförglömlig <3
Sommaren-08<3
Pussilipuss / Krullberta

Snigelfart Snigelfart Snigelfart

Allting går verkligen i snigelfart framåt för min del just nu!
Har nyss skrivit klart min jobbansökan i alla fall. Den ska va inne imorn så den va högst prioriterad. Eftersom jag inte va med på naturkunskapen idag i skolan, lovade jag min lärare att ändå jobba 80 minuter med det, så det är väl bara att sätta igång.. Men jag har jättesvårt att koncentrera mig, och särskilt nu när klockan är 7 och jag egentligen har träning. Det är tråkigt att inte vara där! Men samtidigt är de ju inte jättekul alla gånger och bara sitta och glo xD Jag hoppas ni antecknar, för det här va mycket viktig information!
Ha det bra!
Pussilipuss / Krullberta

Allt för mat!

Jaha nu va jag hemma från skolan då , även fast det är över 3 timmar kvar tills jag slutar. Men är man invalid så är man. Hade egentligen kunnat gått hem direkt efter idrottspsykologin klockan 20 över 9, men satt kvar och sociala med Cissi fram till lunch. När det för en gångs skull är god mat i skolan, måste man ju passa på och äta den också, och idag var det chilikassler och ris så de fick jag ju inte missa! Nu hände det något konstigt med texten, så allt blev jättestort :O Aja..

Nu blev det istället jätteliten text, aja de får bli ett lite konstigt inlägg det här. Igår va jag iaf på träningen och visade att jag va vid liv :) sen på kvällen träffade jag Angelica de blev en kväll med lite av varje. Bland annat andra avenyn som har börjat igen! Mycket spännande var det! Men jag tycker den nya tiden som är på onsdagar klockan 9, suger! Onsdagkvällar brukar ju vara mina pluggkvällar men nu får vi se hur de kommer bli med den saken nu...
Nu ska jag försöka mig på att plugga lite, ska skriva en jobbansökan på svenskan och en målsättning på idrottspsykologin.
Pussilipuss/Krullberta

Nyopererad och vänsterhänt


Japp nu va de över, operationen är klar och allt gick som de skulle! Vad jag vet iaf :O

Här kommer en onödigt lång beskrivning av vad jag gjort idag:
Gips blev de inte vilket känns skönt, istället har jag bandage och mitella. De va verkligen en upplevelse, det må  jag säga! Det börjar med att jag sover som en kratta på natten innan och fick stoppa i mig en ipren för att åtminstonde få sova lite. När jag kommer dit fick jag starta med att tvätta min högerhand i 10 min!! Efter då 10 minuters tvättning av min hand så skule jag vilja påstå att den verkligen va ren! Sen va det dax att byta om till de sexiga opertionskläderna som  bestod av strumpor som gick halvägs upp på låren, en skjorta i storlek för stor, en morgonrock och en grön mössa. Precis en sån mössa som läkarna och sköterskerna har xD Sen skulle jag pallra iväg till ett rumm för att få dropp, soppa imig piller, läsa skvallertidningar, bli målad på och bli utfrågad om min hälsa. Efter det var det äntligen dax för operation. När jag kom in i operationssalen så va allt verkligen så där grönt som det är på film! Väl på det smala operationsbordet blev jag sövd med både syrgas och narkos. Det sista jag kommer ihåg är att jag sa något i stil med "Nu blev jag snurrig i huvudet". När jag sedan vaknade upp är det ända jag kommer ihåg va att jag svamla något om att jag sovit bra och tänk om man skulle sova så varje natt. Mycket riktigt va det så, när jag skulle åka hem så berättade sköterskan att jag hade sagt: "Jag har sovit hela natten!".
Det som gjordes under operationen var att de skar upp ca 1 dm på höger överarm och särade på två muskler som satt alldeles för tätt ihop. Om 2 veckor ska jag tillbaks och ta bort stygnen och om 4-6 veckor är jag tillbaks i bassängen igen!


Så numera är jag alltså vänsterhänt i några veckor framöver. Det kommer bli intressant att se hur de kommer bli i skolan med allt och skriva så. Jag menar, jag kan ju inte ens hålla en penna med vänsterhanden :O ! Ska hur som helst till skolan imorn och kolla upp hur jag ska göra, även fast jag kanske inte går på några lektioner. Det beror lite på hur trött jag känner mig. Sköterskan avrådde mej från det eftersom jag helt plötsligt bara kan bli akut trött, så vi får se. Övrigt imorn är det som händer är att jag ska klippa mej, åka till träningen och visa att jag lever och eventuellt på kvällen ska jag hem till Angelica, också det  beronde på hur jag mår.

De här blev ett långt inlägg som också tog väldigt lång tíd att skriva eftersom jag bara använder mej av vänster. Ska också nämna att Angelica får en stjärna i himlen av mej idag, för att hon va snäll och skrev ihop mitt kedjesms om  operationen ! Hur skulle jag klara mej utan henne :O

Ha en bra kväll!
Pussilipuss / Krullberta

Sista träningen :O


Tss trodde jag verkligen att jag skulle hinna plugga mer, då hade jag verkligen fel ! Det som gäller nu är att tjocka och sen dra iväg på sista träningen innan uppehållet som operationen innebär. Kommer inte få träna på minst 4 veckor, och sen är de rehabträning som kommer gälla, så simning kommer dröja! Självklart kommer jag inte kunna slita mej från G-vik iaf så kommer sitta där på kanten och sukta efter att få hoppa i!

Efter träningen så ska jag tjocka, tjocka och tjocka! Kommer inte få äta på 6 timmar innan operationen och 2 timmar efter, så jag måste lagra mat nu innan för att inte svälta ihjäl!


Simning <3

Ha en bra eftermiddag/kväll
Pussilipuss/Krullberta


Övertalad..


Saknat mej? xD

Efter lite övertalan från alla möjliga är jag nu tillbaka på bloggen. Jag hade funderat lite själv på att ta upp den igen, men det tar ju så mycket tid om man vill blogga någorlunda seriöst. Men nu är jag i alla fall tillbaka och hur det går, de får vi se. Men de är kul att vara tillbaks igen :)

Imorn blir det operation för hela slanten! För er som inte vet har jag haft ont i min högerarm i snart 3 år, och imorn är det dax för operation. Jag har bara blivit mer och mer nervös ju närmare operation jag kommer , så jag vill inte veta hur jag kommer vara imorn. Det som ska göras i armen är att de ska öppna en portal för radialisnerven, ja det är typ det jag vet, och att jag ska bli sövd med narkos. Om de skär upp armen, går in med titthål, om jag kommer få gips, mitella, om jag kommer bli helt tillfälligt handikappad eller inte , det vet jag inte. Men det lär jag väl märka när jag vaknar upp efteråt..

Nu ska jag fortsätta plugga naturkunskap och också fortsätta lyssna på Lars Winnerbäck :)  


Pussilipuss / Krullberta





RSS 2.0