Fortsättning på Rubrik?

Blev en lyckad dag och kväll igår, mycket filmtittande. Fast de va ju de som var meningen. Men efter Millenium filmerna (som för övrigt bara är SÅ bra!) så kollade vi på John Tucker must die! Den är verkligen att rekomendera, grym :D

Tack tjejer för en supermyysig dag/kväll med er :)

Nu ska jag tydligen åka iväg :O
Kommer bli väldigt tidig till jobbet idag, men vad gör de ?
Sen blir de bridgekväll (y)
Ha de bra :)

Pussilipuss / Krullberta


Rubrik?

Jaha nu ska jag tydligen äta :O

Brb

Pussilipuss / Krullberta

Marathon

tjoooooooooooo :)

Jaha nu har man nyss plattat broshans hår (y) Jag känner att jag försöker undvika de jag egentligen behöver göra, typ så som att städa och plugga... -.- Men allt annat är ju roligare än de idag :O så de blir nog i sista stund de sakerna uträttas xD Fast har inte så lång tid på mej, för jag ska iväg till Frida med girlzzzen och ha Millenium Marathon :D Massa myyys kommes de bli :)


Män som hatar kvinnor                 Flickan som lekte med elden         Luftslottet som sprängdes

Igår blev de myys med My i TV-soffan framför Let's dance, sen blev de repris på Johan Falk från i söndags & självklart en massa prat :)

http://www.tv4.se/1.1573366/2010/03/26/se_nar_david_hellenius_imiterade_dansarna
Ni bara MÅSTE gå in och kolla den här länken, det är när David Hellenius härmar dansarna!

Mattias och Cissis shownummer va grymt bra ! Kolla bara:
http://www.tv4play.se/noje_och_humor/let_s_dance?videoId=1.1567900

Ne , nu ska jag göra nytta!

Ha en bra dag :)

Pussilipuss / Krullberta


Drar iväg

Tjolahopp :) Hade ni en bra våffeldag igår?

Bridgen igår gick käpprätt åt skogen om jag får säga de själv, men trots allt kom vi 4:a med handikapp, vad vi kom om man räknar bort vårt handikapp är inget vi behöver ta upp XD

Nu ska jag i alla fall dra iväg, tror de blir skolan direkt, sen ska man fixa lite sen får vi se vad som styrs framåt kvällskvisten ;) Vad har ni för er en dag som denna?

Pussilipuss / Krullberta

Våffeldagen

Tjena :)
Som ni kanske inte vet är de Maria bebådelsedagen idag , vilket är toppen för då får man tjocka våfflor, med anra ord är det alltså våffeldagen idag :D



Min våffeldag ska tillbringas med Angelica nu på eftermiddagen och sen ikväll är de Bridgetävling på schemat :) Vi måste ju tagga inför lägret på lovet :D

Egentligen skulle jag kunna säga att jag har fått påsklov nu, för imorn kanske jag stannar hemma från skolan... har bara svenska och på den är de redovisningar och jag har redan redovisat ... Så kanske blir att va hemma och smygstarta lovet (y)

Igår träffade jag louise och becca och de måste jag säga va mycket mycket trevligt :) Vi tjocka massa kiwisar och kolakaka och fröken kladdmaja fick kladda lite också ;) Bilder kommer senare!! Jag tjocka förrädiska chokladkex hemma hos Lollo senare på kvällen sen och , jaa asså jag kan inte sluta äta dem :O Hahahha XD


(Y) Visst e de goda dem här? (Y)

Ha en bra Maria bedådelsedag och käka en massa våfflor :)

Pussilipuss / Krullberta

Det är inte lätt när det är svårt :O

Det är inte lätt när det är svårt :O
Ne de har jag konstaterat att det är de verkligen inte är!

Jaha , jag är väldigt dålig på att uppdatera de måste jag erkänna, men det finns ingen tid :O Det är prov hit och dit, man ska träna, man ska spela bridge och man ska umgås med sina nära och kära! Det är inte mycket tid över då alltså!!

Men ska nu bara i efterhand såhär, mer än vecka försent ska jag gratta LOUISE AXDORFF på 18-års dagen!!!

                                            så GRATTIS LOUSIE !!! :D Du är en stor flicka nu !! :)

Imorn kommer jag få reda på om jag får börja simma efter imorn eller om de kommer dröja ännu längre. Fast jag kommer ändå inte kunna börja simma imorn eftersom jag har dragit på mig en mindre rolig förkylning!! Jag lovar att det bara va för att jag inte hade på mej långkalsonger i helgen, vilket jag alltid har!! Så nu vill jag inte höra mer klagomål om att jag har långkalingar, för jag behöver de ;)

Jaja nog bloggat för det här inlägget ! Jag ska försöka bli bättre med uppdateringen, de ska jag verkligen :)

Ha de bra!

Pussilipuss / Krullberta


~~

~
I'm a big big girl
in a big big world
It's not a big big thing if you leave me
but I do do feel that
I too too will miss you much
miss you much...

I can see the first leaf falling
It's all yellow and nice
It's all very cold outside
like the way I'm feeling inside

I'm a big big girl
in a big big world
It's not a big big thing if you leave me
but I do do feel that
I too too will miss you much
miss you much...

Outside it's now raining
and tears are falling from my eyes
Why did it have to happen?
Why did it all have to end?

I'm a big big girl
in a big big world
It's not a big big thing if you leave me
but I do do feel that
I too too will miss you much
miss you much...

I have your arms around me
warm like fire
but when I open my eyes
You're gone...

I'm a big big girl
in a big big world
It's not a big big thing if you leave me
but I do do feel that
I do do will miss you much
miss you much...

I'm a big big girl
in a big big world
It's not a big big thing if you leave me
But I do feel I will
Miss you much...
Miss you much
~

Pussilipuss / Krullberta


Itsaso och de andra

Ååå vilken underbart rolig vecka det har varit, jag orkar inte skriva allt här, inte idag i alla fall, har ingen kraft är helt slut faktiskt! Men ville bara säga till alla att om ni får chansen att göra ett sånt här utbyte, gör det!! Ni kommer inte ångra er! Jag har haft så himla kul, verkligen!

Imorse när min älskade spanjor Itsaso och de andra spanska skulle åka hem så brast alla tårar och jag grät i säkert 45 min! Nu såhär efteråt och samtidigt som jag grät så bara garva jag åt mej själv, men jag kunde lix inte slute gråta!! Jag kommer sakna henne så mycket och de är redan jättetomt! Men det är bara 46 dagar kvar tills vi kommer ses igen, för den 22 april är det dax för oss att åka till Spanien! Och de vill jag säga, de ska nli SJUKT KUL!!!

Nu är de säng dax för min del i alla fall, för som jag sa så är jag väldigt trött, allt de vi har gjort har verkligen tagit kol på en!

Men kommer ladda upp lite bilder en annan dag i alla fall, så dem har ni att se fram emot :)

Buenos noches

Pussilipuss / Krullberta

God natt

God natt aliihopa! Troligtvis kommer jag inte kunna blogga så mycket när spanienmänniskorna är här , så ni får hålla ut ;)

Ha det bra!

Pussilipuss / Krullberta


Spanien :D:D


Japp nu ska jag ta och berätta för er, de jag egentligen skulle ha gjort en annan dag, men som jag helt enkelt inte har haft tid med eftersom jag håller på och läser en bok som liknar bibeln xD på 550 sidor :S

Jaja åter till ämnet!
Imorn klockan 18.10 kommer det 12 stycken personer från Spanien som utbytesstudenter och ska stanna här tills på tisdag nästa vecka. En av dem 12 ska bo hos mej! En spanjorska kommer alltså till mej imorn! Itsaso heter hon, och jag har ingen aning om hur man utalar hennes namn så de kan bli lite pinsamt xD Det är helt sjukt att de kommer imorn, man har liksom inte riktigt kunna smälta de, eftersom det inte alls var länge sen det bestämdes. Men det är en stackars spanjor som inte har någonstans att bo än! Men de vet han inte om XD

Eftersom det är utbytesstudenter innebär det ju också att jag kommer åka dit också! WIIIIIHOOO säger jag bara :D Den 22 April bär de iväg och fy sjutton va kul de ska bli !! Inte bara jag åker som ni förstår utan jag åker med bl.a Carro, Cissi , Frida och Pernilla och jag säger bara att vi tjejer kommer ha så otroligt kul!!



Ne nu ska jag fortsätta läsa min bibel xD och också chatta lite med Itsaso och påminna henne om mössa och vantar!

Ha en bra kväll!

Pussilipuss / Krullberta


Bl.a OS

Sorry än en gång för dålig uppdatering, men all min lediga tid går åt till att läsa min bibel xD Nerrå det är inte bibeln jag läser, men det ser typ ut som de! Jane Eyre heter boken, och jag skulle inte vilja påstå att den är speciellt bra, men läsa den måste jag göra i alla fall. Vi håller nämligen på med skönhetslitteratur på svenskan och då ska vi läsa en klassiker och då läser jag den boken. Sen ska vi redovisa boken och om författaren och snacka i 10 min ! Rena dödens!!







 Tänkte att jag skulle göra en liten OS-redogörelse (eller vad man nu säger) utifrån Sveriges medaljer i OS 2010.



SVENSKA GULD I VINTER OS I VANCUVER 2010

Charlotte Kalla - 10km fristil
Grymt jobbat! OS debuten som räckte hela vägen!

Björn Ferry - Skidsjytte jaktstart
31-åringen som efter 9 år tar en inviduell OS-medalj och ett guld också! Kan de bli bättre? Riktigt grymt gjort och något som också var grymt va hans segerdans på prispallen!

Markus Hellner - Skiathlon 3 mil
Det helt sanslösa loppet som egentligen var en hel laginsats! Vid halva loppet fick Johan Ohlsson ett bra byte och drar ifrån klungan och som han gör det! Han drar ifrån och de är inte för någon kort stund utan hela loppet fram till sista backen. Det Markus Hellner och Anders Södergren bestämmer sig då för är att broms upp klungan så att dem inte kommer ikapp Johan. Ju längre loppet går desto närmare kommer de några få fram mot honom och på vägen går Northugs stav av, och kanske var de Markus Hellners fel. I sista backen är de ikapp, Hellner och 2 andra. Ohlson och Hellner är i täten nerför backen och sen är de bara upploppet kvar! Skulle de bli guld och silver till Sverige? Markus Hellner börjar dra på och han får en ledning och sen ser det ut som om han springer fram på skidora mot mål! Stark som sjutton går han i mål och inte långt efter kommer silvermedaljören som tyvärr inte är svensken, men på en välförtjänad bronsplats kommer Johan Ohlson! På tionde plats kommer sedan Anders Södergren med armarna upp mit skyn! Han har killarna också att tacka för medaljerna för sicken laginsats!
Och jag ska säga att jag grät!! Och de va jag inte ensam om ! Totalt makalöst bra jobbat !!


Herrarnas stafett 4*10km, bestående av: Johan Ohlson, Markus Hellner, Anders Södergren och Daniel Rickardsson
Ett riktigt nervöst lopp måste jag säga! Den stora styga varjen osm Norge hade på slutsträckan (Northug) tog ikapp ordentligt! Men sista sträckan och Markus Hellner drog iväg och fick efter mycket letande en sverigeflagga att åka med över mållinjen! och GULD till Sverige!

Damernas curlinglag
Damerna försvarade sitt OS-guld från OS i Turin 2006, en mycket imponerande jobb!

SVENSKA SILVER I VINTER OS I VANCUVER 2010

Anna Haag - Dubbeljakt 15 km
Efter fjärdeplatsen blev det en silvermedalj efter den tuffa kampen på upploppet!

Anna Haag & Charlotte Kalla - Sprintstafett
En bra insatt som ledde till ytterliggare medaljer och i det här fallet varsitt silver! Bra jobbat!


SVENSKA BRONS I VINTER OS I VANCUVER 2010

Johan Ohlson - Skiatlon 3 mil
Som sagt en mycket bra laginsats som gjorde att Johan kunde dra iväg så som han gjorde! Att han sedan fick en medalj på köpet var bara så underbart! Mycket starkt gjort!

Johan Ohlson - 5 mil masstart
Trea in i mål och vann gjorde Petter Northug den köttaren! Jag slår vad om att denna priscermoni han någonsin har eller kommer att gå igenom under hela sitt liv! Prisutdelningen ägde nämligen rum på OS-avslutningen inför 60 000 åskådare! Fatta grymt!

André Myhrer - Slalom
Efter att ha missat bronset med 3 hundradelar 2006 blev en revanschen att nu ta en bronsmedalj! Från att ligga 10:a inför andra åket till att komma upp i ledning, senare blev de en bronspeng! (Y)

Anja Pärsson - Alpint superkombination
Mindre än 24 timmar efter hennes otäcka krasch i störloppet så stor hon på benen i backen igen! Med smärtor i rumpa, lår och vad tar hon mot alla odds en bronsmedalj! Vilken bragd, jag tycker mig känna lukten av bragdguldet? Eller vad tror ni?


Aa de va lite OS tankar från mig :)
MYCKET BRA JOBBAT SVERIGE!

Pussilipuss / Krullberta


RSS 2.0