Lördag

Lördagen 20 november 2010, det är idag det och jag ska berätta för er att jag idag har varit på marieberg och köpt presenter till min älskade lillasyster som fyller imorn. jag hoppas hon kommer bli superglad och de trorjag också :D träning är det som står härnäst på schemat och sen blir de träningslära plugg. ikväll kommer mormor eftersom carolina fyller imoen men sen ska jag kila iväg på bio med elviria också! SAW i 3D blir de , har hört att de är folk som har svimmat på den , men jag hoppas jag slipper den delen !



Old pics på mej och Elvira

Fredagen

nemen tjeeeeeena !

strömpis i fredags va sjuukt kul! 
Kul folk och kul händelser :D



Elvira & jag innan krogen


Lovet

Tjena tjena ska försöka bättra mig, hmm känns som att det är ganska vanlig mening här på min blogg xD men men tänkte att jag skulle berätta lite om mitt lov :)

Fredag: Utgång med klassen och eftersom det var utklädning som gällde så hade vi Pippi tema i klassen. Vi hade en Pippi, en Lilla gubben, Tommy & Anika, Kling & Klang, Sjörövarfabbe, Jocke med kniven, Dunder Karlsson och så jag som var Prusiluskan ! En rolig kväll med lite klassmänniskor :) Tyvärr tog jag inga bilder men hoppas jag kan få dem av Felix någon dag !

Lördag: Upp halv 8 för funktinonärsutbildning, varför sova när man kan gå på utbildning ;) ? På kvällen sen blev de chill med Angelica, men jag var nog inge vidare sällskap eftersom jag var galet trött !

Söndag: På dagen va de plugg som gällde, som alltid på söndagar.. Senare blev de hem till några vänner till familjen och deras två små pojkar som jag byggde lego med. Och håller ni inte med mej om att det är sjukt kul att bygga med lego? :D Traditionsenligt blev det hem till Emmy och Becktime och eftersom det var lov passade vi på att kolla ännu en film, kommer inte ihåg vad den heter men de va bra :)

Måndag:  spelade Bridge med Angelica, vilket vi inte har gjort sedan i somras men men de gick väl bra med tanke på omständgheterna. sedan bar det av till G-vik för teknikgruppsträning, T2b träning och även deras föräldramöte. Sen bar det återigen iväg hem för att kolla film och lite så

Tisdag: Tidig uppstigning för avfärd med Cissi och Pernilla till Degerfors för balklänningsprövning ! efter mycket om och men hittade vi varsin egen klänning som vi ska glänsa med på balen sen. efter blev de hem och tjocka på flygande jakob för att sedan åka och jobba på simskolan och sen hem till Lollo för färgning av håret. Och vänta vem vare som visste hade tagit KÖRKORT och inte alls kuggat ? Joo Louise Axdorff så GRATTIS din jävel som  ljög !!

Onsdag: Upp tidigt för att träffa Elvira på stan som senare försov så jag inte alls hade behövt gå upp så tidigt ! men jag hann dammsuga så de va ju bra iaf. på stan blev de till banken och blev intervjuade av två tjejer från väserås om vad man kan göra i Örebro som ungdom xD sen blev de hem och baka och tjocka kladdkaka, fast utan springtur xD sen till G-vik för T2b träning, en timmas vila och sen vuxensim , som den här gången var så kul för en vekrligen fattade :D efter det var det vidare till Pernilla för mys med henne och Carro :) Somnade under filmen som jag hade sagt va så bra och de bara satt och höll ut , haha . sen blev det filmsekvenser på min och carros hemfärd men de va en upplevelse må jag säga !

Torsdag: Vinst! Jag och Angelica vann för första gången på Bridgen helt sjukt va de men kul :D sen blev de hem och plugga, sen G-vik och sen hem och filmmys :)

Fredag: Vinst! Spelade bowling med familjen och jag vann , hade 147 på en serie vilket är nytt personligt rekord ;) sen blev de hem äta och sen iväg till G-vik för att träna t2b sen skynda hem för att fira Elvira med Kicki. Va på bio och såg Due Date som va riktigt kul (Y)

Lördag: Träffade simgirlsen hemma hos lollo och hade trevligt och tjockade VÄLDIGT mycket ! sen hem och ta de lugnt och plugga lite.

Söndag (idag): Har pluggat hela dagen typ vilket har varit behövligt ! projektarbete, idrottsledarskap och naturkunskap har de blivit . nu ska jag ta en snabbdusch innan Emmy kommer och de blir Becktittande och of course massa snack också :)

Hoppas ert lov varit bra :*

Pussilipuss / Krullberta

Jag går i CELIBAT

 

RSS 2.0