Party like a rockstar

Nu taggar vi !!

Dagens TAGGLÅT:


Allt för att få komma på andra tankar...

Ha en bra kväll !

Pussilipuus / Krullberta

Börjar bli j*vligt trött


Trött trött trött!

J*vligt trött på mig själv!
J*vligt trött på folk som inte hör av sig... du är utpekad, sorry men jag orkar faktiskt inte vänta mer ... !
J*vligt trött på att vara trött!

Som sagt trött trött trött!

Sorry att man deppar här på bloggen, men måste bara skriva av mig lite ...

Hoppas ni inte är deppiga utan glada som aldrig förr !! :)

Pussilipuss / Krullberta


Simning <3



Du är min bästa vän !

Det är helt sjukt vad jag saknar att få simma ! Känslan av allt både i och runtom bassängen, jag bara älskar det! Och saknar det otroligt mycket! Jag hoppas jag kommer vara tillbaka i bassängen snart!

Är nyss hemkommen från hockey matchen Örebra-Leksand, som tyvärr vanns av Leksand.. men men de gjorde ju tydligen inget skrev halva läktaren xD men jag vet inte! Idag va sista dagen på teorikursen, vilket va väldigt skönt! Så imorn slipper man gå upp vid 7, och kanske börja inse att det är SPORTLOV, men de e ju typ slut snart :O Men ska nog sova nu faktiskt!

God natt och sov så gott :)

Pussilipuss / Krullberta

Vinterbilder







Vi har en del snö här, kan man verkligen säga



Lite vinterbilder från mej :)

Ha en bra dag!

Pussilipuss / Krullberta

Förlåt förlåt förlåt


Förlåt förlåt förlåt jag måste verkligen skärpa till mig med det här! Men jag har haft superduper mycket att göra hela tiden nu för tiden :O nu ska jag försöka ta ikapp allt ni kan ha missat i mitt liv xD

Lördag 13/2

Blev en sväng på stan med Angelica köpte lite grejer, va rätt trött efter invigningen men de gick ann såklart eftersom jag va med Angelica :D


Halsband - Ur & Penn 30kr

Halsband - Ur & Penn 30kr

Örhängen - Ur & Penn 25kr

Sen fick dagen en helomvändning och jag fick tokstressa iväg till Kumla för en kväll med bad, bastu, mys, melodifestivalen och dum dummare.

Söndag 14/2 Alla hjärtans dag

 Den så kallade alla hjärtans dag var kommen, och hur ska man fira den då? Jo genom att vara med dem man tycker om och de va jag på kvällen, va nämligen och såg Valentines day på bio :) Dagen däremot tillbringades med läxböckerna, vilket kanske inte va lika kul, men men sånt måste också göras ;)

Hade gjort alla hjärtans dag presenter också men de skedda vissa olyckor med dem, men Elvira fick sin tillslut i alla fall, men ingen annan.. Men jag älskar er ändå !


Asken är fylld med röda hjärtan

Hoppas ni också hade en bra alla <3 dag!

Måndag 15/2

Hade OS-dag med Eklunda skolan, kul man kallt! På slutet va den en liten kille i min grupp, typ 8/9 år som frågade om mitt nummer xD så himla söt ! Efter de åkte jag hem och plugga, och klippte ihop en skolfilm om Romeo och Julia.



Tisdag 16/2 Fettisdagen



Dagen började med att fara till Örebro Rehab och få ett träningsprogram så jag får börja träna :D Det är inte mycket grejer, men det är alltid något ! Sen fick jag skynda vidare till skolan även fast jag var ledig, för att göra Samhällskunskapsprovet som jag missade förra tisdagen. Gick super bra faktiskt :) Sen tjocka jag lite i skolan, man fick ju semla (y) I skolan fick jag också reda på att vi inte hade någon musik på onsdagen , så alltså skulle jag vara ledig då också :) Drog sedan hem till Carro och fixade inför svenskaredovsingen på fredag. På kvällen var det den årliga smörgåstårtan som skulle ätas upp på ÖSA:s årsmöte. De va den dagen.

Onsdag 17/2

Dagen bestod av träning på rehab med Carro och tjocka mat i skolan trots att man va ledig , de va ju spagetti och köttfärssås ;) Resten av dagen tillbringades med näsan i skolböckerna, matteboken och uppladdningen (kostbok). Eftersom jag fattade ungefär nada av matten fick jag få akuthjälp av Emmy, vilket va tur! Tack så mycket <3


Torsdag 18/2

Hade 2 prov, ett matteprov och ett i träningslära i kost. Matteprovet gick troligtvis så bra de kunde gå i mitt läge och kostprovet gick också bra:) Efter skolan tyckte jag att jag hade förtjänat att få åka till G-vik, så de gjorde jag:) Kändes som om de va en evighet sen jag var där, så de va skönt att få komma dit och koppla bort skolan lite. Bums i säng blev det när jag kom hem sen, helt slut va jag.


Fredag 19/2

Gick upp tidigt för att jo, PLUGGA , ovanligt va? Dax för svenskaredovisning efter lunch, och den hade jag ju inte övat på så de fick jag göra på morgonen. Sen tränade jag med Carro, åkte till skolan och tjocka och bestämde en grej som jag ska ägna ett alldeles eget inlägg åt! Sen redovisade jag och Carro om slang. Kan ni gissa vad den här meningen betyder : Jag ska ta min havremoppe och lyfta skåp och jag får inte glömma buggarmackorna
Den som listar ut de är bra ;) Efter svenskaredovisningen va teckenspråket inställt så då kunde man pusta ut ordentligt! SPORTLOV!! I skolan blev jag sedan hämtad av Angelica, och kvällen tillbringades hemma hos henne med Let's dance, massa snack (ingen får en syl i vädret XD) bridge och sommaren med Göran.


Lördag 20/2

Klockan 08.00 blev jag hämtad för då skulle jag hem och sen upp på stan med Mamma och Carolina :)
De här var de som inhandlades:

Ett par mörkblåa tajta jeans av märket Lee - JC
En vit mössa - Wedins
En vit halsduk - Wedins
Ett svart armband (likadant typ som halsbandet jag köpte i lördags) - Ur & Penn
Ett rosa långt illrosa linne av märket ZOUL - MQ
En svart trekvartsärmad tröja med tryck av märket ZOUL - MQ
En svartglittrig kofta av märket STOCKHOLM - MQ
En svartvit randig tröja ur den nya kollektionen av Sonja Rykel - H&M
En svartfärgglad randig tröja ur den nya kollektionen av Sonja Rykel - H&M
Ett par svarta shorts med knappar ur den nya kollektionen av Sonja Rykel - H&M
Ett par svartfärgglada randiga strumpbyxor ur den nya kollektionen av Sonja Rykel - H&M
En ljusrosa volangklänning ur den nya kollektionen av Sonja Rykel - H&M

De blev en del så nu är jag PANK!
På eftermiddag/kvällen chillade jag med Elvira och kolla på Melodifestivalen och Backhoppning, vilket vi är nya expertkommentatorer på. Backhoppning alltså ;) Och förresten visste ni att programledaren i Melodifestvialen är Darin, och att Kanadas flagga är den där med lövar i och en krans runt! Och bara så att ni vet är gokart en gren i Vinter-OS! (internskämt)

Söndag 21/2

Sen va det söndag och sista dagen på veckan som alltid tillbringas kvällarna med Emmy och TV-tittande. Men innan de så va de Bridgetävling och jag kan säga att jag inte alls va i form då! Kom 9:a tror jag , och de e ju inte så bra om man jämför med förra gången då jag och Ida kom 2:a, men men bättre lycka nästa gång ;) På lördag ska jag och Angelica spela dambridge och vi ska spela tillsammans och vi får se hur de går :O men de ska nog gå bra ;D

Måndag 22/2

Upp klockan halv 7 och kolla på hockeyn Sverige - Finland. 3-0 blev de så de va bra :D Va 25 minusgrader när jag vakna, då är man lagom taggad på att gå utanför dörren.. Sportlovets 4 första dagar kommer bestå av Teorikurs på Ottossons körskola mellan 9.15 och 12.15, så de gjorde jag i måndags. Sen gick jag till rehab och tränade och sen väntade på bussen i 25 min och förfrös typ :S Sen hem packa om sen bussen till Nora och Cissi ;D Med Carro, Frida och Pernilla , riktigt kul kväll blev det men tyvärr några missöden , men det är sånt som händer.. Bland annat: de brinner , DE brinner , DE BRINNER!! Haha för kul kväll, puss på flickorna <3 Ne just ja :O jag kan ju inte pussas :O XD




Tisdag 23/2 alltså idag

Klockan 08.15 skulle jag sitta på bussen till Örebro, trots en väldigt sen kväll/natt. Men jag kom upp ur sängen och lyckades både hitta till busshållsplatsen, sätta mig på bussen åt rätt håll och till och med komma i tid till körskolan! Jag är imponerad! Denna dag har jag varit rätt slö och mest sovit och suttit framför datorn , men när det är lov är sånna dagar faktiskt tillåtna utan att man ska få dåligt samvete! Nu ska jag kolla på OS ;D

Skönt att äntligen vara ikapp med bloggandet! Även fast säkert ingen orkat läsa de här marathon inlägget xD
Ha en bra kväll :)

Pussilipuss / Krullberta


OS




Inatt blir det inte mycket sömn inte! Klockan 5 i ringer mamma och väcker mig så att jag kommer upp ordentligt! För klockan 03.00 svensk tid börjar ju nämligen OS invigningen , och den är ju ett måste att se!

Därför ska jag ta och sova nu.
Så god natt :)

Pussilipuss / Krullberta


~~


And I'm free
Free falling
Falling

Now I'm free
Free falling
Falling

Free falling
Now I'm free falling
Now I'm

Free falling
Now I'm free falling
Now I'm

Free falling
Now I'm free falling
Now I'm

Free falling
Now I'm free falling


Pussilipuss / Krullberta


Avatar


Tjenatjena!

För tillfället är jag sjukt sur på min grupps engelskaarbete, som inte vill funka som det ska!! Vi har spelat in en film och nu när jag ska klippa ihop den så funkar inte filmklippen:S Så imorn blir det upp på stan med Angelica, träffa Amanda och hämta kameran så att jag kan försöka igen! Om det inte funkar då, då blir jag mindre glad om man säger så!

Igår såg jag äntligen Avatar på bio, hade ju egentligen velat sett den i 3D men sen blev det inte så i alla fall, men men. I början tyckte jag den va lite seg men sen blev den hela tiden bara bättre och bättre tills man i slutett var helt fängslad! :)


Avatar

Kvällen har tillbringats framför TV:n , orkar verkligen ingenting annat! Skolan tar verkligen kål på mej!! Fast förut idag va jag faktiskt på träningen också, de va kul som alltid :)


Pussilipuss / Krullberta


Vilket uttryck !!


HELLRE BE OM FÖRLÅTELSE ÄN TILLÅTELSE !!

J*vlar säger jag bara vilken mening!

Den stämmer så sjukt braa !!!

Aa asså jag vet inte vad jag ska säga men hellre ber man om förlåtelse än tillåtelse !!

Ha en bra kväll!

Pussilipuss / Krullberta

Fredagens shopping



Svart stor T-shirt från Gina tricot 129 kr
Raklödder Satin Care från H&M 39 kr

Skjorta från Gina tricot 199 kr (?)

Trekvartsärmad tröja från MQ 199 kr

Vet inte om jag ska behålla skjortan och T-shirten ... vad tycker ni ?

Pussilipuss / Krullberta

Streptococker..

Nu va man smittad av syrran ... Jag har fått streptococker, Jippie!

Har skrivbrist och orkar inte engagera mig riktigt, men de får ni stå ut med..

Va med Kicki och Elvira igår iaf och jag säger bara: VI SKA ÄGA ;)

Pussilipuss / Krullberta


Fullt upp


Igår skulle jag som sagt tillbringa kvällen hos Tvättis<3 På vägen dit ramlade jag 2 gånger i snödrivor, lyckat! När jag väl va framme, lite halvblöt sådär så blev jag utslängd i strumplesten XD Sen fick jag komma in och då blev de sex and the city. Mycket bra film, som jag definitivt rekommenderar!


Sex and the city - The movie

Idag ska jag spela min första Bridgetävling, och jag undrar verkligen hur de kommer sluta!! Fast innan bridgen ska jag till G-vik och avsluta min utbildning genom att kolla på Evelina och Louise när de har simskola :) Efter bridgen blir de TV-kväll med Emmy antar jag :D

Ha en bra dag allihopa :)

Pussilipuss / Krullberta

Live timing (y)


Sorry för dålig uppdatering, men har varit så mycket nu så har helt enkelt inte hunnit!

Naturkunskapsredovsningen som jag har tjatat så mycket om gick bra! Fast jag har SJUKT nervös, så under de 10 minuter jag snackade va inte mina knän stilla 1 sekund, för att de skakade så mycket, men annars gick de super (y)

Igår fyllde Cissi 18 år , GRATTIS till henne <3 Så efter skolan blev de fika med tjejorna på bara vara :) Efterblev de en sväng på stan med Elvira. Tänkte ta kort senare på inköpen så ni får se :)

Nu sitter jag och följer NUSS (Nordiska ungdoms simspelen) via livetiming och önskar att jag också vore där! Live timing är en riktigt bra grej tycker jag (y)

Ikväll ska jag träffa min lilla tvättis o vi får se vad vi hittar på för knasigheter ;)

Pussilipuss / Krullberta

Onsdagens fundering


Ja nu va man tillbaka framför dataskärmen igen. Musiken va riktigt riktigt rolig idag , precis som vanligt :D vi va bara 6 personer de men skönt va väl de! Vi fick sitta och nöta piano, så nu sitter jag och har låten Right here waiting       på hjärnan. De va nämligen den låten vi spela, så nu kan jag faktiskt den på piano ! Eller inte hela, men introt typ :)

En sur sak som hände idag när jag åkte hem från skolan va att jag först sprang för att hinna med 31:an. Som vanligt var den alldeles proppfull! När jag sen står och trängs med allt folk inne på bussen och typ åkt halvvägs så kommer det en inte ens helvfull 31:a och bara kör förbi! Surt läge, men men finns det hjärterum finns de sjärterum, fast finns det hjärterum på bussar?

De får bli dagens fundering alltså...

Pussilipuss / Krullberta

Summer of 69


God morgon :D

Som vanligt har jag sov morgon på onsdagar! Alltid lika sköönt, men som vanligt använder jag de inte till att sova utan till att plugga. Som jag skrev igår, så är det de enda mitt liv går ut på... Nu på morgonen har jag övat inför redovisningen , och jag tror de ska gå bra faktiskt :) Men nu ska jag dra till skolan och först tjocka sen ha svenska och musik ! Riktigt kul med musik :D ! Vi håller på och spelar summer of 69, riktig klassiker (y)

Ha en bra dag allesammans!

Pussilipuss / Krullberta


Who am i to say


Nu är det dags för sängen och dagens nattivsa blir:



God natt på er !

Pussilipuss / Krullberta

Hjärninfarkt/Stroke


Äntligen klar med förberedningen inför naturkunskapsredosvisningen jag har på torsdag ! Jippie (y) nu är det bara att öva in den som gäller... ! Så de är väl bara att sätta igång med de, jag ska prata om hjärninfarkt eller stroke som man säger. På torsdag har jag förutom den här redovisningen ett idrottspsykologi seminarium om målsättning. + att jag ligger jättemycket efter i matten för att jag inte har kunnat skriva något! Så man väl säga att mitt liv i stort sett bara består utav att plugga! Tråkigt men det är den dystra saningen..!




Det här är mina stödord till redovisningen ...

Ja så nu är det väl bara att fortsätta plugga...

Pussilipuss / Krullberta

Ohio is for lovers

Tjabalabadu :D
Jag är trött trött trött ! Och jag måste plugga plugga plugga!
Sitter och har svårt att koncentrara mig på pluggandet som vanligt... Kollade igenom lite gamla bilder nyss och hittade den här gamla favortibilden !



Shit va jag verkligen älskade den här bilden förut ! Haha

För övrigt är jag superhappy för att spotify funkar igen ! :D(y)

 

Jaja ska väl återgå till de misslyckande försöken att plugga ...

Ha en bra kväll !
Pussilipuss / Krullberta

Den nya stjärnan


Marie Digby

Lyssnade på min nuvarande favoritlåt "Fireflies" med Owl City, på youtube (mitt spotify funkar inte :'() och råkade stötta på en cover på den med denna tjej, Marie Digby. Och jag måste säga att jag tycker hon är grym! Hon har väl ingen höjdarröst egentligen men den satte sig! De är snart hon som är den nya stjärnan ska ni se :)

http://www.youtube.com/user/MarieDigby = länken till hennes youtubesida

Någon som hört henne förut?

Ne nu ska jag plugga!
Pussilipuss / Krullberta

Stygnen borta


Precis som de låter, stygnen är nu borttagna ! Tydligen var de 3 knutar på tråden, så kunde de inte säga hur många stygn de va. Hemma hos Angelica igår hade vi nämligen gisningstävling xD de va gissningar mellan 11 och 32 stygn tror jag (?) Men de gick ju som sagt inte att säga så de blev varken någon vinnare eller förlorare.

Gårdagen tillbringades som jag skrev hos Angelica och Oliwer, egentligen skulle Erik också komma men han dissa oss :O Utan att säga något dessutom , dålig stil! Men vi hade ju kul ändå med bridge och massa singstar :D ! På förmiddagen stod jag på G-vik och NUSS-yngre (Nordiska Ungdoms Simspelen) och sålde badkläder och andra tillbehör, tillsammans med Nathalie. Och jag kan bara säga att vi var ett grymt försäljningspar ! Snacka om teamwork ! Vi fick en kille som bara gick förbi att köpa både paddlar, fenor och en badmössa för 540 kr. De är bara att slänga fram plånboken!

Nu blir det de gamla vanliga... PLUGGA ! Jippie wihoo va kul!! NOOOT ! Är så trött på att det hela tiden är så mycket i skolan att göra, det tar kol på mig ! Men men det är bara att ta sig i kragen och sätta fart med pluggandet! Senare ikväll blir det att åka iväg till träningen ! :) Btw kommer jag inte att få simma ordentligt förän om 3 månader :'( Som tur är kommer jag få träna lite annat men ändå , det är ju simma jag vill göra! Jag får helt enkelt hålla ut och tänka på att de förhoppningsvis kommer bli bättre sen! :)

Ha de gött!
Pussilipuss / Krullberta

RSS 2.0